Energetisch werken

Ieder mens staat in verbinding met universele levensenergie, maar kan het gevoel van verbinding kwijt zijn. Vanaf de geboorte ontwikkel je allerlei patronen, overlevingsmechanismen en blokkades. Hierdoor kun je de verbinding kwijtraken, waardoor je je hart niet meer durft te volgen. Je gaat bijvoorbeeld steeds meer met de verwachtingen van anderen mee in plaats van naar jezelf te luisteren, waardoor je onzeker of onrustig wordt en geen verbinding meer hebt met je gevoel. Je zit steeds meer in je hoofd, vol met gedachten en dwingende overtuigingen. Hierdoor kun je uiteindelijk allerlei klachten krijgen, waarvan de oorzaak diep verborgen zit.
Reiki zorgt ervoor dat de verbinding met de universele levensenergie wordt hersteld. Dit gebeurt door handopleggingen en eventueel met ondersteunend gebruik van remedies. Reiki gaat verder dan alleen de klacht die aan de oppervlakte ligt, maar benadert juist de oorzaak ervan en kan op die manier helend werken en rust en ontspanning brengen.

Het gebruik van klankschalen werkt niet alleen energetisch diep door, maar ook op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Klank = geluid = trilling = energie. De trilling van cellen kan veranderen door klank. Klankschalen kunnen emoties lostrillen, waarna deze bewust gemaakt kunnen worden en losgelaten. Dit zorgt voor harmonie tussen lichaam en ziel omdat de trillingsfrequentie positief wordt veranderd. Het energieveld wordt gereorganiseerd, waardoor we weer in balans komen. 

Alles is energie

Aangesloten bij de Nederlandse
Orde van Alternatieve Genezers

               

Praktijklicentienr.: 3314-Aa-17021


KVK: 68593724
NIBIG-registratie: 529345
AGB-praktijkcode: 90063730
AGB zorgverlener: 90104430