Over mij

Sinds mijn puberteit ben ik geïnteresseerd in voeding. Als de hormonen door je lijf razen kan dat behoorlijk verwarrend zijn, dan is het fijn om in ieder geval controle te hebben over datgene wat je eet. Ik heb gemerkt dat alles wat je eet direct effect heeft op de gezondheid en je gevoel van welbevinden, dus zorg ik dat mijn voeding van goede kwaliteit is. Als ik iets mankeer, dan ga ik de kwaal in eerste instantie te lijf met kruiden en homeopathische middelen. Eventuele tekorten vul ik aan met voedingssupplementen. Dit in combinatie met rust en buitenlucht zorgen er meestal voor dat mijn balans wordt hersteld en de symptomen van de disbalans verdwijnen.

Ik ben er van overtuigd dat je veel klachten en kwalen op een natuurlijke manier kunt aanpakken. Symptomen zijn er niet voor niets, we zijn alleen verleerd om naar ons lichaam te luisteren. Het is belangrijk om te zoeken naar de oorzaak van klachten in plaats van de symptomen te onderdrukken. Wanneer je de oorzaak niet aanpakt, negeer je het signaal van het lichaam dat er iets diep van binnen niet in orde is. Maar de oorzaak laat zich niet altijd even makkelijk vinden. Daarom gebruik ik kinesiologische technieken.

Met behulp van eenvoudige spiertesten wordt onbalans in het lichaam opgespoord. Je systeem of onderbewustzijn geeft door middel van spierspanning zelf aan waar de klacht vandaan komt. Door inzicht en bewustwording van het onderliggende probleem, wat vaak te maken heeft met diep weggestopte overtuigingen en zich herhalende patronen, wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Dit proces kan vervolgens worden gestimuleerd met ondersteunende remedies.

Aangesloten bij de Nederlandse
Orde van Alternatieve Genezers

               

Praktijklicentienr.: 3314-Aa-17021


KVK: 68593724
NIBIG-registratie: 529345
AGB-praktijkcode: 90063730
AGB zorgverlener: 90104430