Over mij

Mijn naam is Linda Stam en ik woon samen met mijn man en twee honden in Dordrecht. Werkzaam in de zorg begeleid ik mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking tijdens hun dagbesteding bij een activiteitencentrum, een duurzaamheidscentrum en op een kinderboerderij.

Sinds mijn puberteit ben ik al geïnteresseerd in voeding. Als de hormonen door je lijf razen kan dat behoorlijk verwarrend zijn, dan is het fijn om in ieder geval controle te hebben over datgene wat je eet. Ik heb gemerkt dat alles wat je eet direct effect heeft op de gezondheid en je gevoel van welbevinden, dus zorg ik dat mijn voeding van goede kwaliteit is. Als ik iets mankeer, dan ga ik de kwaal in eerste instantie te lijf met kruiden en homeopathische middelen. Eventuele tekorten vul ik aan met voedingssupplementen. Dit in combinatie met rust en buitenlucht zorgen er meestal voor dat mijn balans wordt hersteld en de symptomen van de disbalans verdwijnen.

Ik ben er van overtuigd dat je klachten en kwalen op een natuurlijke manier kunt aanpakken. Symptomen zijn er niet voor niets, we zijn alleen verleerd om naar ons lichaam te luisteren. Het is belangrijk om te zoeken naar de oorzaak van klachten in plaats van de symptomen te onderdrukken. Wanneer je de oorzaak niet aanpakt, negeer je het signaal van het lichaam dat er iets diep van binnen niet in orde is. Maar de oorzaak laat zich niet altijd even makkelijk vinden. Daarom ben ik met kinesiologie aan de slag gegaan. Met behulp van eenvoudige en pijnloze spiertesten wordt onbalans in het lichaam opgespoord. Je systeem of onderbewustzijn geeft dus zelf aan waar de klacht vandaan komt. Door inzicht en bewustwording van diep weggestopte overtuigingen en zich herhalende patronen kan vervolgens het echte herstellen gaan beginnen.

Aangesloten bij de Nederlandse
Orde van Alternatieve Genezers

               

Praktijklicentienr.: 3314-Aa-17021


KVK: 68593724
NIBIG-registratie: 529345
AGB-praktijkcode: 90063730
AGB zorgverlener: 90104430